Ведучого та коміка Джиммі Феллона звинуватили у токсичності, він вибачився перед співробітниками свого вечірнього шоу за таку поведінку, пише видання The Hollywood Reporter.

Раніше декілька колишніх співробітників «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» розповіли Rolling Stone про токсичне робоче середовище за лаштунками програми.

Деякі з них заявили, що їх психічне здоров’я погіршилося під час роботи на шоу, де, за їхніми словами, Феллон міг зірватися на працівників.

«Ніхто не міг сказати Джиммі «ні». Ми ніколи не знали, якого Джиммі отримаємо, і коли він влаштує істерику. Подивіться, скільки шоураннерів пішло так швидко. Ми знаємо, що вони не протрималися довго», – повідомив один з робітників шоу.

Також джерела розповіли, що на знімальному майданчику шоу нібито була «кімната для плачу», де працівники могли розрядитися через вороже робоче середовище.

Після публікації в Rolling Stone ведучий вибачився за свою поведінку.

«Це соромно, і я почуваюся дуже погано. Вибачте, якщо я поставив у незручне становище вас, вашу сім'ю і друзів. Я хочу, щоб це шоу було веселим, воно повинно бути інклюзивним для всіх», – прокоментував шоумен.

   

Джиммі Феллон – американський комік, актор, телеведучий, співак, письменник і продюсер, з 2014 року веде вечірнє ток-шоу на NBC The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.