Медіасервіс Megogo до 1 вересня запустив окремий розділ «Освіта», де зібрали понад 1000 лекцій з онлайн-шкіл й інститутів.

Megogo провів внутрішнє дослідження користувачів, яке показало, що 71% аудиторії цікава онлайн-освіта, а 73% батьків готові залучати дітей до онлайн-навчання. 

Є можливість вивчати освітній контент десятків шкіл й інститутів в одному місці з різних девайсів, а також ознайомитися з бажаною школою поступово, до придбання повного курсу. 

Серед партнерів можна безкоштовно подивитися контент від національної едьютейнмент-платформи «Дія.Освіта». 

Також в розділі є онлайн-інститут Projector, який буде мати окрему передплату. Крім того, частину курсів можна буде переглянути безкоштовно або придбати окремо. Контент інституту буде доступний тільки на Megogo «Освіта» та власній платформі Projector. 

Лекції в межах розділу Megogo «Освіта» доступні як безкоштовно, так і платно, залежно від контенту. Окремі з них можна буде придбати поштучно.

   

Зеленський презентував цифровий освітній застосунок «Мрія». У «Мрії» буде змога запропонувати інновацію у своїй школі, знайти грант, спортивний майданчик поруч або студію.