На дводенному міжнародному форумі сталого розвитку International Sustainability Forum 2023 у Нідерландах й Україні створять Зелену стратегію для відновлення й розвитку української економіки.

Форум буде складатися з інтерактивних панельних дискусій, представлять актуальні дослідження й плани. Результатом стане створення Зеленої стратегії України на наступні 20 років.

Зелена стратегія України – це стратегія розвитку країни, яка покладається на вимоги європейської інтеграції, міжнародного партнерства й теперішніх викликів.

На заході обговорять виклики й можливості для зеленого відновлення України, вимоги міжнародного фінансування, можливості виходу на міжнародний ринок і розвиток міжнародного партнерства.

Другий день форуму розпочнеться в Нідерландах з обговорень тем впливу глобального зеленого порядку й плану відновлення України. 

Форум відбудеться 20–21 вересня.

З повною програмою форуму можна ознайомитися тут.

До участі запрошують представників громадських організацій, фінансистів, менеджерів компаній, представників міжнародних урядових і неурядових організацій, політиків. Зареєструватися можна за посиланням.

В опитуванні цікавляться варіантом проведення заходу. Доступні онлайн- й офлайн-формати.