У РФ заявляють про масовану атаку безпілотниками в ніч на 30 серпня. Атакували аеродром у Пскові, окупований Крим і ще чотири області Росії.

За повідомленнями російських ЗМІ, близько 20 дронів прилетіли до аеропорту в Пскові, де базуються цивільні й військові літаки. За попередніми даними, пошкоджені чотири військово-транспортні Іл-76. Там зафіксували пожежі.

Також пишуть про пожежі на території другої бригади спецпризначенців ГРУ, яка розташована поряд з аеропортом (вони брали участь у війні проти України). Від Пскова до кордону з Україною – більше 700 кілометрів.

Мер Москви повідомляє, що один із безпілотників знищили на підльоті до міста. Один із дронів упав у Підмосковʼї близько 4:00.

Крім того, заявляють про відбиття атаки безпілотників на території окупованого Криму. Також вибухи лунали в Брянській, Орловській, Калузькій і Рязанській областях РФ. У російському Міноборони звітують про збиття трьох дронів над Брянською областю й одного – над Рязанською. 

Також у мережі повідомляють, що збитий над Брянською областю дрон упав на одне з найбільших російських підприємств мікроелектроніки – «Кремній ЕЛ». Постраждалих немає.