Власник сервісу підписки на контент для дорослих OnlyFans, американець українського походження Леонід Радвінський, отримав 338 мільйонів доларів дивідендів. Загалом доходи платформи перевищили один мільярд доларів, повідомляє BBC News.

За даними британської штаб-квартири OnlyFans, за минулий рік кількість людей, які створюють контент на платформі, зросла до 3,1 мільйонів.

Платформа OnlyFans показала зростання за всіма ключовими показниками. Йдеться про гроші, які користувачі платять творцям контенту на OnlyFans за фотографії, відео та чати.

Платформа OnlyFans забирає 20% із цієї суми, решту отримують творці.

   

Onlyfans – платформа, на якій можна розміщувати контент через послугу платної підписки. Нею користуються музиканти, інструктори з фітнесу, кухарі, працівники секс-індустрії. Це соцмережа, де можна публікувати фото й відео оголених людей без цензури – і еротику, і порнографію. Навесні 2022-го OnlyFans першим в Україні почав сплачувати «податок на Google» (згідно з ним, іноземні компанії, які не зареєстровані в Україні, але мають тут користувачів, мають платити ПДВ у розмірі 20%) і за перші три місяці від введення податку Onlyfans приніс у держбюджет більш ніж 600 тисяч доларів.