Москву атакували безпілотниками, повідомляє мер російського міста Сергій Собянін.

За його словами, безпілотник був знищений, а уламки впали в зоні «Експоцентру», утім, значних руйнувань не нанесли. Руйнування сталися на площі 30 квадратних метрів у восьмому павільйоні московського «Експоцентру». Без постраждалих.

За даними Міноборони РФ, безпілотники атакували об’єкти Москви й області близько 4:00. Один із безпілотників нібито змінив траєкторію польоту через ППО і впав на нежитлову будівлю у районі Краснопресненської набережної, пожежі не фіксували.

У московському аеропорту «Внуково» затримали кілька рейсів на виліт і приліт.

UPD. З бізнес центру «Москва-сіті» евакуювали близько 2000 людей через повідомлення про приліт безпілотника, пишуть російські ЗМІ.

Крім того, в російському Міноборони стверджують, що о 22:55 морський дрон атакував кораблі Чорноморського флоту за 237 кілометрів від Севастополя. Там кажуть, що дрон нібито був знищений зі сторожового корабля «Пытливый» і патрульного корабля «Василий Быков».

   

Москву регулярно атакують безпілотниками з кінця липня. Наприклад, 30 липня унаслідок атаки були пошкоджені хмарочоси ділового центру «Москва-сіті», а 24 липня – будівля поряд із російським Міноборони. Останні атаки фіксували 1, 6, 9, і 11 серпня.