У соцмережі X (раніше – Twitter) «незабаром» з'явиться функція відеодзвінків, розповіла в інтервʼю CNBC генеральна директорка X Лінда Яккаріно.

На платформу додадуть відеочат, де можна буде здійснювати дзвінки, не повідомляючи іншим користувачам свій номер, сказала Яккаріно.

Вдосконалення платформи та нові функції мають перетворити Twitter на «застосунок для всього». Ребрендинг також є частиною цієї стратегії, відзначила гендиректорка Х.

За словами Яккаріно, на платформі також планують запустити функціонал для переказів коштів між «користувачами, друзями та творцями контенту».

 

У жовтні 2022 року власником Twitter став Ілон Маск, який придбав компанію за 44 мільярди доларів і анонсував створення на базі Twitter «нового застосунку X для всього». Маск майже відразу звільнив топменеджмент компанії, запровадив плату за галочку верифікації у Twitter і почав стягувати плату за двофакторну аутентифікацію через SMS. 

Наприкінці липня 2023-го соцмережа змінила лого на Х та оновила кольорове оформлення. Також платформа тепер використовує новий фірмовий шрифт Chirp.