Український кінорежисер Антоніо Лукіч («Мої думки тихі», «Люксембург, Люксембург») 27 липня проведе ранкову лекцію в KAMA.

Зареєструватися на «Ранок в КАМА» можна за посиланням. Для входу потрібно зробити донейт на ЗСУ від 200 гривень.

The Village Україна – інформаційний партнер серії подій «Ранок у КАМА».


Коли

27 липня,

08:30–10:00

Де

вулиця Дмитрівська, 80

Скільки

200 грн


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Kyiv Academy of Media Arts (КАМА) – освітній проєкт, присвячений навчанню людей творчих спеціальностей. Ранкові лекції в офлайн-форматі зазвичай проводять щомісяця, однак через початок повномасштабного вторгнення формат призупиняли.


Антоніо Лукіч випустив у прокат свій повнометражний дебют «Мої думки тихі» у 2020 році. Це комедія про хлопця, який вирушає на Закарпаття записувати звуки українських тварин і по дорозі відновлює стосунки з мамою. Стрічка отримала відзнаки кінофестивалів в Одесі й Карлових Варах. «Люксембург, Люксембург» з Амілем і Рамілем Насіровими («Курган & Agregat») вийшов у прокат у квітні 2023 року. Це історія про близнюків із міста Лубни, які після тривалої паузи в стосунках вирушають на пошуки батька в Люксембург.

Це не перша лекція Антоніо Лукіча в KAMA. У 2020 році режисер розповідав про власний кінодебют «Мої думки тихі» як «зізнання в любові матері».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: KAMA