«Мапу Буданова», на якій очільник Головного управління розвідки візуалізував «майбутні кордони Росії», продадуть на благодійному аукціоні, який організовує «Благодійний фонд Сергія Притули».

Оновлення 23 липня: На аукціоні мапу продали за 14 мільйонів гривень.

Мапу розділеної Росії в кабінеті Буданова журналісти помітили наприкінці 2022 року, після цього вона неодноразово зʼявлялася в ефірах російських телепередач. Перед тим, як виставити мапу на торги, очільник ГУР поставив на ній свій підпис.

Кошти, зароблені від продажу мапи, спрямують на купівлю безпілотників для штурмовиків ГУР, пише засновник фонду Сергій Притула.

Аукціон відбудеться 23 липня в прямому ефірі на сторінці Сергія Притули у Facebook. Початок торгів запланований на 19:00.

Уже є перша ставка в розмірі 400 тисяч гривень, від неї відштовхуватимуться під час аукціону.

Ставки можна буде робити за номером телефону 063 204 60 42, зокрема у WhatsApp, Telegram, Signal, а також листом на електронну пошту [email protected]. У пропозиції ставки потрібно вказувати ім’я, прізвище й по батькові, а також місце походження (місто або країну).

Аукціон – одна з частин масштабного збору, у межах якого фонд планує придбати пʼять комплексів БПЛА EOS для ГУР за 120 мільйонів гривень.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Це перший аукціон «Благодійного фонду Сергія Притули» за більш як рік. Лотами на попередніх торгах була картина Марії Примаченко, за кошти від продажу якої придбали 125 автомобілів Volkswagen T5 для ЗСУ, а також рожева панама фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка, яку продали, щоб купити комплекс безпілотників PD–2.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі