Дирекція авіакомпанії Ryanair приїхала в Україну, щоб обговорити перспективи відновлення польотів після війни, повідомляє команда міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Компанія підготувала стратегічний план щодо швидкого відновлення авіаперевезень, яке має статися «одразу після перемоги України й підтвердження EASA про безпеку польотів в українському небі», кажуть у «Борисполі».

Ryanair збирається інвестувати три мільярди доларів у відновлення українського ринку авіаперевезень.

Компанія планує розгорнути в аеропортах Києва, Львова й Одеси до 30 нових літаків Boeing Max, а також відкрити 75 маршрутів із Європи до України протягом восьми тижнів після того, повітряний простір визнають безпечним.

Ryanair є першою міжнародною авіакомпанією, керівники якої прибули в Україну з початку повномасштабної війни, підкреслюють у «Борисполі».

З робочим візитом до Києва приїхали генеральний директор Ryanair Group Майкл О’Лірі, директор Ryanair DAC Едді Вілсон і комерційний директор Ryanair DAC Джейсон МакГіннес.

Фото: міжнародний аеропорт «Бориспіль»

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ryanair припинили авіарейси з початком повномаштабного вторгнення, але виконавчий директор у березні пообіцяв, що Ryanair стане «першою авіакомпанією, яка повернеться в Україну».

У січні 2023 стало відомо, що компанія наймає персонал в Україні, щоби бути готовою повернутися після війни. Зокрема, Ryanair найняла 60 українських пілотів і 80 членів екіпажу. Більшість працівників перебуває на базах Ryanair у Польщі в очікуванні на відкриття українського ринку.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі