Під Києвом горів комплекс відпочинку Queen Country Club, розташований уздовж Обухівського шосе в Козині, підтвердили The Village Україна в ресторанній компанії Enjoy Group.

Пожежа сталася вдень 13 липня. Вогонь охопив приміщення ресторану, дитячої кімнати, лазні і їдальні, що були розташовані в одній будівлі, повідомляє ДСНС. Вогонь загасили ввечері того ж дня.

У закладі підтвердили, що лазня й ресторан згоріли, водночас зона басейну, літня кухня та вхідна зона не постраждали. Поки що на території комплексу працюватимуть басейн, барбекю-зона й спортзал, кажуть у команді.

Гості й персонал під час пожежі не постраждали, додають в Enjoy Group: «Найголовніше, що всі живі, усіх встигли евакуювати: дітей, дорослих, тварин, які в нас на території перебувають».

У ДСНС повідомили, що внаслідок події постраждали двоє людей: рятувальник, який отримав тепловий удар, і цивільна особа, яка отруїлася продуктами горіння.

Комплекс Queen Country Club раніше входив до холдингу Bulldozer Group російського бізнесмена Олександра Орлова, до якого також належали заклади Queen Kyiv, Fish Fetish, Virgin Izakaya Bar, Eshak, Not Only Fish. Після початку повномасштабного вторгнення команда Queen Country Club заявила, що розриває співробітництво з Bulldozer Group. У вересні 2022-го зʼявилася нова мережа закладів Enjoy Group, до якої ввійшли ті ж ресторани, які належали холдингу Bulldozer Group. Об’єднання виконує роль керівної компанії в партнерстві з власниками закладів.

Queen Country Club улітку 2022 року

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі