«Укрзалізниця» випустила оновлення застосунку для придбання квитків, щоб він пропонував найзручніші варіанти пересадок, повідомили в компанії.

Часом маршрут із пересадкою є навіть швидшим за прямий, і в застосунку можна буде дізнатися про такі опції, кажуть в УЗ.

Мінімальний час на пересадку між різними поїздами, який пропонуватиме застосунок, становитиме 20 хвилин, а максимальний час у дорозі – 36 годин. Пересадки, які вимагатимуть більшого часу в дорозі, не пропонуватимуть пасажирам.

Крім того, лише в застосунку буде доступна додаткова логіка пересадки: пасажир зможе пересісти всередині одного й того самого поїзда.

Так, якщо в поїзді немає одного вільного місця упродовж усього маршруту, система запропонує пасажиру під час поїздки пересісти на інше місце, яке звільнить пасажир, що виходить раніше. У такому разі потрібно буде придбати два квитки на один і той самий поїзд.

Оновлення ставатиме доступним користувачам поступово впродовж тижня, відзначають в «Укрзалізниці». Застосунок можна завантажити за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У застосунку «Укрзалізниці» також з'явилася можливість купувати квитки для людей з інвалідністю та тих, хто їх супроводжує.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі