Молодіжна збірна України з футболу 5 липня зіграє з Іспанією у півфіналі Євро-2023. Матч покажуть на телеканалі «Суспільне Київ» о 22:00, гру зокрема транслюватиме YouTube-канал «Суспільне Спорт» і Megogo.

Поєдинок пройде в румунському місті Бухарест, на стадіоні «Стяуа».

Молодіжна збірна України перед матчем із Францією. Фото: УАФ

В іншому півфіналі зіграють команди Ізраїлю та Англії. Матч пройде 5 липня, о 19:00. Його також транслюватиме телеканал «Суспільне Київ». Фінал молодіжного Євро-2023 відбудеться 8 липня, о 19:00.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Збірні Іспанії й України вже зустрічалися на груповому етапі молодіжного Євро-2023. Тоді зустріч завершилася нічиєю з рахунком 2:2. За українську команду відзначилися нападник Богдан Вʼюнник і півзахисник Георгій Судаков, які грають за донецький «Шахтар».


У чвертьфіналі молодіжна збірна України з футболу обіграла одного з фаворитів турніру – Францію – з рахунком 1:3. Двома голами відзначився Георгій Судаков, а крапку в матчі поставив півзахисник «Шахтаря» й капітан збірної U21 Артем Бондаренко.

Перемога над Францією вперше в історії вивела українську збірну U21 на чолі з Руслан Ротанем на футбольний турнір Олімпіади-2024, яка пройде в Парижі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Українська асоціація футболу