Автобусний перевізник FlixBus запустив нову лінію з Трускавця до Катовіце, яка проходить через Львів і Краків із заїздом до аеропорту.

Рейс N3234 також проходить через українські міста Дрогобич і Стрий і через польські міста Жешув і Тарнув.

Раніше до аеропорту «Краків – Баліце імені Іоана Павла ІІ» можна було доїхати лише з пересадкою. Крім того, уперше до мережі FlixBus включили Трускавець і Дрогобич.

Автобус із Трускавця вирушатиме о 18:35, а до Катовіце прибуватиме о 7:30 (о 6:20 буде заїзд до аеропорту в Кракові). У зворотному напрямку автобус відправлятиметься з Катовіце о 22:05, а з аеропорту Кракова – о 23:50. У Трускавець він приїжджатиме о 12:00.

Перший рейс відбудеться 14 липня. Автобуси курсуватимуть щоденно. Квитки можна забронювати на сайті, через мобільний додаток FlixBus або партнерські туристичні агентства.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Це 22 лінія автобусного оператора, відкрита в Україні. FlixBus уже має п’ять прямих рейсів з України до європейських аеропортів: дві прямі лінії до аеропорту імені Ференца Ліста в Будапешті, дві заїжджають до аеропорту «Модлін» у Варшаві, одна – до варшавського аеропорту імені Шопена.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі