Міський спортивний застосунок KyivSport запустили в Києві, повідомив керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови КМДА Петро Оленич. 

Це цифрова платформа для спортсменів, їхніх батьків, тренерів та управлінців, яка включатиме сайт і мобільний застосунок.

За словами Оленича, для міста застосунок – це актуальні дані, оптимізація витрат та уникнення зловживань і маніпуляцій у спортивних змаганнях, а для киян – це онлайн-запис дитини у спортивні школи, інформація про стипендії та винагороди, інтерактивну мапу, де користувачі зможуть знайти спортивні майданчики, комплекси, басейни в усьому місті.

Застосунок KyivSport – це початок комплексної цифровізації спортивної галузі та створення єдиної спортивної платформи міста. Бета-версію запустять вже в липні, а для всіх користувачів застосунок KyivSport буде доступний на початку осені.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Після початку повномасштабного вторгнення РФ до України національні спортивні змагання в Україні відновили в червні 2022 року. Наприкінці серпня затвердили правила проведення футбольних матчів під час воєнного стану.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі