Удень 16 червня росіяни здійснили масовану комбінову атаку на Київ, повідомляють у КМВА.

За попередньою інформацією від Повітряних сил, українські сили ППО збили шість російських ракет «Кинджал», шість ракет «Калібр» і два розвідувальні безпілотники.

UPD 13:14. У Повітряних силах підтвердили збиття 6 крилатих ракет «Калібр», 6 аеробалістичних ракет «Кинджал» і двох безпілотників над Київщиною. ППО знищила всі ракети, які застосували під час атаки.

Київ

Мер міста повідомляв про вибухи в Подільському районі. За даними КМВА, поки що даних про руйнування й постраждалих немає.

UPD. Кличко уточнив, що в Подільському районі було чутно гучні вибухи від роботи ППО поруч із Києвом. Пошкоджень після російської атаки немає.

Київська область

У Київській області є постраждалі внаслідок ракетного удару росіян, повідомляє  очільник Нацполіції області Андрій Нєбитов.

В одному з районів області почалася пожежа, пошкоджені приватні будинки. На місці вже працюють рятувальні служби.

UPD. За даними Офісу генпрокурора, постраждала 82-річна жінка. Також поранення отримав водій автомобіля, який їхав по дорозі. Крім того, пошкоджень зазнав магазин.

UPD. У поліції Київщини уточнили, що постраждали двоє дітей та бабуся, яку відкинуло ударною хвилею. Пошкоджені понад 30 будинків.

UPD. Кількість постраждалих унаслідок падіння уламків російської ракети на Київщині зросла до шести людей, серед них одна дитина, уточнюють у Київській ОВА.

Зруйновані три приватні будинки, 13 будинків потребують капітального ремонту, ще 15 будинків та дві господарчі будівлі мають незначні пошкодження.


Українські сили ППО знищили 22 російські цілі в ніч на 15 червня й два безпілотники в ніч на 16 червня за даними Повітряних сил. Там тепер інформуватимуть про пуски ракет і безпілотників у режимі реального часу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі