«Нова пошта» планує відкрити 2000 точок у магазинах, кавярнях й аптеках до кінця 2023 року й запрошує бізнес долучитися.

Такий формат уже почали тестувати у 2022 році. Станом на зараз відкрили 190 точок спільно з Moyo, БРСМ, Delvi.

Це має бути спрощений формат відділення, де клієнти зможуть відправити вже запаковані посилки й отримати ті, які вже оплачені, з оголошеною вартістю до 5000 гривень. У цих пунктах можна буде надіслати й отримати посилки до десяти кілограмів. Усі фінансові сервіси будуть доступні винятково в мобільному застосунку чи на сайті.

У «Новій пошті» кажуть, що такий формат співпраці вигідний обом сторонам. Для бізнесів це можливість збільшити потік клієнтів і продати більше товарів і послуг, а для пошти – можливість швидко розширити мережу й надавати сервіси там, де зручно клієнтам.

Там додають, що партнери отримують винагороди від «Нової пошти» за кожну посилку. Також оператор забезпечує логістику й технічну сторону, проводить навчання співробітників партнерів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Благодійний фонд «Повернись живим» і «Нова пошта» запустили збір на засоби зв’язку для сил ППО. Це обладнання допоможе захисникам неба швидше реагувати на російські атаки – за секунди замість хвилин.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі