Мурал, присвячений українським волонтерам як «справжнім супергероям тилу», відкрили на вулиці Ярославській, 31, що на Подолі.

На ньому зображений малюнок пари, яка застигла в обіймах одне одного, але їх обіймають ще безліч рук. В основі ескізу для мурала – робота канадського художника й ілюстратора Еріка Пауза під назвою «Без тебе не існує мене». «Так само без взаємодопомоги й підтримки фронту та тилу не існувало б країни», – кажуть ініціатори муралу.

Стінопис назвали «Підтримка». За його відкриття відповідають організація GoGlobal і комунікаційна агенція Eter у межах молодіжної ініціативи «Вліпи за себе».

Напередодні команда також провела голосування щодо того, які українські волонтерські організації й фонди українці підтримують найбільше. Результати можна буде побачити, навівши камеру смартфона на QR-код на стінописі.

«Будь-який донат важливий. Маленькі дії створюють основу великої підтримки, а ми всі таким способом рухаємося до однієї цілі», – коментує директорка освітньої фундації GoGlobal Тетяна Коврига.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На вулиці Ярославській 6 червня також відкрили мурал на честь «Запорізького месника», який збив сім російських літаків з «Ігли».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі