У Києві тестують сервіс для пошуку перетримки домашніх тварин, повідомляють у КМДА.

Скористатися ним можна за посиланням.

Проєкт «єКуточок» реалізувала Київська міська лікарня ветеринарної медицини. Користувачі можуть створити там акаунт двох типів – для тих, хто шукає тимчасовий притулок для тварини, і тих, хто може його надати.

За словами в.о. лікарні Наталі Мазур, сервіс створили через високий попит на послуги перетримки: їх потребують не лише власники тварин, але й волонтери, що знаходять тварин на вулиці, опікуни безпритульних тварин, ветеринарні клініки, притулки, громадські організації. Крім того, ті, хто надаватиме перетримку, зможуть зрозуміти, чи готові вони мати тварину й доглядати за нею.

Також «єКуточок» дозволяє запропонувати чи знайти послуги з вигулу собак, догляду за ними чи годування тварин. Через сервіс можна буде й замовити додаткові послуги: дресирування, ветеринарний супровід, професійну фотозйомку.

У Київській міській лікарні ветеринарної медицини розраховують на зворотній зв’язок від користувачів, щоби зробити сервіс «максимально зручним і функціональним».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Стартап для власників домашніх тварин Petcube запустив продажі в Україні з 26 травня. Камери для домашніх тварин Petcam Cube і Petcube Bites 2 Lite уже можна придбати.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі