На Центральному залізничному вокзалі в Києві відкрили дитячий простір Iron Land, повідомив заступник директора з комунікацій «Укрзалізниці» Олександр Шевченко.

Проєкт реалізували UNICEF та «Укрзалізниця», простір має площу понад 700 квадратних метрів.

Для дітей облаштували футбольний корнер, зони для баскетболу, настільного тенісу, корнхолу й бадмінтону. Також установили велотренажери.

Крім того, є ігрова зона для дітей віком від трьох до 16 років, бібліотека та ігротека. Дітям пропонують дослідити мінімодель електропотяга «Тарпан» із доступом до кабіни машиніста.

У просторі працюватиме музей науки з експонатами від Малої академії наук.

Є зони для підзарядки смартфонів, місця очікування для батьків, а також приватні кабінки для грудного вигодовування та сповивання.

Зона безоплатна й відкрита з 6:00 до 23:00. У просторі працюють аніматори та психологи.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На Центральному залізничному вокзалі у Києві раніше встановили безоплатні зарядні станції для смартфонів, автоматичні камери схову, а також відкрили артпростір. Він розташований у лаунж-зоні Business & Family Lounge, яку облаштували напередодні.

У листопаді 2022-го «Укрзалізниця» відкрила на Центральному вокзалі мерч-шоп  «Залізна крамниця», де можна придбати одяг, листівки, кераміку, свічки й інші товари для дому.

Крім того, у приміщенні вокзалу почали працювати заклади Milk Bar, One Love Coffee й Idealist. Пізніше планують запустити фудкорт, де будуть представлені «відомі мережі закладів харчування». Редакція The Village Україна спілкувалася про ці плани й оновлення іміджу з представниками «Укрзалізниці».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі