Восьмий сезон франшизи «Футурама» випускатимуть із 24 липня, повідомляє стримінговий сервіс Hulu.

Тизер нового сезону

Як повідомляли раніше, має вийти 20 нових епізодів серіалу. Перші десять із них виходитимуть щотижня, у понеділок, пише Variety.

Згідно із синопсисом нового сезону, давні шанувальники серіалу «дізнаються про таємниці, які тримали десятиліттями, включаючи події в епічній історії кохання Фрая й Ліли, таємничий уміст ящика для сміття Ніблера, таємну історію злого робота Санти й місцеперебування Кіфа й Емі».

«Тим часом у місті нова пандемія, бо знімальна група досліджує майбутнє вакцин, біткоїнів, культури скасування й потокового телебачення», додають творці серіалу.

До своїх ролей повернеться більшість оригінальних акторів озвучування, а також творці серіалу – Девід Коен і Метт Ґрейнінґ. У березні також стало відомо, що до серіалу повертається Джон ДіМаджіо, який озвучив Бендера.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Футурама» – культовий sci-fi мультсеріал, який виходив з 1999 до 2003 року. У 2010 році франшизу вперше відродили й дозняли ще два сезони. За цей час автори проєкту випустили сім сезонів, які містили 124 епізоди. Поки що остання серія вийшла у вересні 2013 року.

«Футурама» розповідає про життя 25-річного курʼєра піци Філіпа Фрая (Веста), який випадково заморозив себе в останній день 1999 року й прокинувся через тисячу років.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі