Медіасервіс Megogo спільно з UAnimals створили постери до «кіно з майбутнього» за допомогою штучного інтелекту, щоб допомогти диким тваринам.

Ці стрічки назвали «фільми, які не існують, але рятують». Серед них – «Кудлата провідниця», «Леопардовий – хіт сезону», «Лелече гніздо», «Піксель» й «Асканія знову».

Для прикладу, фільм «Кудлата провідниця» заснований на реальних подіях, які сталися навесні 2022 року, і розповідає про собаку Ніколь: вона допомагала своїй власниці, яка працювала провідницею в евакуаційних потягах.

Придбавши квиток на один із цих фільмів, користувачі роблять донейт. Кошти з продажу перерахують на відбудову Центру порятунку для диких тварин, вивезених із гарячих точок Донеччини й Луганщини.

Мета «Дикого збору» – зібрати один мільйон гривень і привернути увагу до порятунку тварин під час війни. Якщо зберуть більше, кошти розподілять на іншу ініціативу UAnimals. Зробити донейт також можна тут.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


UAnimals – зоозахисний рух, який щорічно проводить марші за права тварин в українських містах. Від початку повномасштабного вторгнення UAnimals допомагає вивозити тварин із прифронтових зон, закуповує корм для постраждалих від війни регіонів, а також допомагає пораненим тваринам. Збір на нові вольєри для Центру порятунку диких тварин на Київщині UAnimals запустили на початку травня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі