Нове асфальтове покриття з’явилося на трьох вулицях Києва, повідомляють у КМДА.

Верхній шар покриття зробили на частині вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (раніше – вулиця Льва Толстого). Новий асфальтобетон поклали на ділянці від вулиці Жилянської до вулиці Василя Липківського.

Нове покриття зявилося й на вулиці Бориса Лятошинського в Голосіївському районі. Це роботи в межах капремонту Кільцевої дороги на ділянці від Одеської площі до вулиці Територіальної Оборони.

Крім того, нижній шар покриття виконали на Повітрянофлотському проспекті. Зараз роботи тривають на ділянці від вулиці Сім’ї Ідзиковських до вулиці Смілянської.

Також продовжують капітальний ремонт проспекта Володимира Івасюка, вулиць Татарської і Юрія Шумського. Крім того, реконструюють вулицю Ентузіастів, що на Русанівці, і вулицю Трускавецьку в Дарницькому районі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На вулиці Павла Скоропадського частково обмежили рух до 31 травня; рух вулицею Ентузіастів перекрили до 30 червня. Також до 10 червня ввели обмеження руху на вулиці Милославській, що на Троєщині.

Оновлювати дороги, попри війну, у Києві почали на початку червня 2022 року. Зокрема, дорогу на колишній вулиці Льва Толстого не ремонтували більше 20 років.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі