Фонд «Солом’янські котики» пропонує містянам посадити персональну сакуру за донейт.

Сакури пропонують саджати «у пам’ять про когось або як подарунок для близьких». Відповідну табличку ставитимуть біля дерева. Також можуть надіслати листівку людині, на честь якої посадили дерево.

Перші пʼять дерев уже висадили понад озером у парку «Відрадний». «Продовжуйте алею своїми висадженими деревами і вкладайте частинку себе в озеленення нашого міста», – закликають у фонді.

Одна сакура коштує 6500 гривень. Щоб замовити дерево, можна написати команді фонду «Солом’янські котики», Ксенії Семеновій або одразу задонейтити на проєкт у Monobank.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Парк «Відрадний» розташований у Солом’янському районі, між вулицями Михайла Донця, Героїв Севастополя й проспектом Любомира Гузара. Його офіційно відкрили в 1971 році. Озеро в парку є одним із витоків річки Либідь, про що свідчить пам’ятний знак на його березі.


У квітні на Оболоні висадили сакури, що допомагатимуть збирати кошти для полку «Азов». Алея стала частиною символічного «Парку перемоги» – у межах цієї ініціативи пропонують за донейт посадити своє особисте дерево у парках, присвячених майбутній перемозі України у війні з РФ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі