Національний парк «Межигірʼя» відновив роботу після тимчасового закриття, повідомила адміністрація парку.

Парк працюватиме щодня, з 9:00 до 21:00, у звичайному режимі. Також відновили роботу декілька кафе перед входом і на території комплексу.

Для дорослих вхід у парк тепер коштує 300 гривень, для дітей – 100 гривень (в усі дні, окрім вівторка, коли діють 50% знижки).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Межигірʼя» – урочище біля Дніпра, яке з 1935 року слугує державною резиденцією. Після Революції гідності «Межигір’я» стало одним із популярних туристичних місць. Природний комплекс займає площу в 145 гектарів. На його території є зоопарк, кінологічний центр, ландшафтний парк зі штучними озерами, колишнє гольф-поле, що перетворилося на притулок для лебедів, а також працюють кав’ярні й піцерія. Біля входу в парк можна орендувати велосипед.


27 квітня 2022 року, уже після початку повномасштабного вторгнення Росії, з резиденції експрезидента Віктора Януковича «Межигірʼя» вилучили понад 48 кілограмів золота. Грошовий еквівалент, який сягає 90 мільйонів гривень, відправили на допомогу оборони України.


У перші місяці повномасштабного вторгнення «Межигірʼя» обстрілювали касетними бомбами й ракетами, однак територію ще навесні 2022-го оглянули піротехніки й підтвердили, що парк безпечний для відвідування.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі