Сервіс Uklon запустив функцію регулярних донейтів на ЗСУ. Тепер у застосунку користувачі можуть обрати фіксовану суму, яку списуватимуть після кожної поїздки на благодійні збори для української армії. Кошти списуватимуть додатково до вартості поїздки.

Як підключити

Щоб підключити функцію, у застосунку Uklon потрібно натиснути кнопку «Донат» на головному екрані й обрати новий розділ «Регулярний донат на перемогу». Після цього вказати будь-яку суму та прив’язати банківську картку, з якої списуватимуть донат після кожного замовлення.

Кількість здійснених донейтів можна буде переглянути в історії замовлень.

Скасувати регулярні донейти, відредагувати суму або змінити банківську картку можна буде в будь-який момент за кнопкою «Донат».

На що збирають кошти

Наразі регулярним донейтом можна підтримати збір «Люті пташки» від фонду Dignitas й Uklon, у межах якого збирають на понад 1000 ударних FPV-дронів від українських виробників.

Детальні правила оформлення регулярних донейтів можна знайти за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Станом на кінець жовтня 2022 року 51% українців продовжували регулярно або час від часу донейтити гроші волонтерам і ЗСУ.


Для регулярних донейтів на ЗСУ також запустили мобільний застосунок Be With UA. Він допомагає збирати гроші на армію, а також в інтерактивній формі вчить західноукраїнських діалектизмів.


 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі