Генератор зображень Midjourney зупинив безкоштовну пробну версію, пише The Verge з посиланням на генерального директора і засновника компанії Девіда Хольца. 

За його словами, це спричинило великий наплив користувачів, які створюють акаунти-одноденки, щоб отримати безкоштовні зображення і зловживають пробною версією. 

Користувачі вважали, що це пов’язано з хвилею недавніх вірусних зображень, створених за допомогою Midjourney, включно зі сфабрикованими зображеннями арешту Дональда Трампа та Папи Римського, які деякі прийняли за справжні фотографії.

Зображення, згенеровані в Midjourney

Проте, безкоштовна пробна версія Midjourney, як говорить Хольц, ніколи не включала доступ до п'ятої і останньої версії, яка створює найбільш реалістичні зображення та яка, як вважається, використовувалася для вірусних зображень.

У компанії додали, що намагаються з'ясувати, як повернути безкоштовні пробні версії. «Ми намагалися вимагати активну електронну пошту, але цього виявилося недостатньо», — додав Хольц.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Midjourney — позиціонує себе як дослідницька лабораторія, що володіє власними програми штучного інтелекту, що створюють цифрові зображення з описів.


Репер Krechet генерував обкладинку для альбому, який згенерував штучний інтелект, в Midjourney. Бліц-інтерв'ю з репером читайте за посиланням

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі