Starlink запускає новий тариф Starlink Roam, який дозволяє використовувати зв'язок з терміналу у більшому радіусі, повідомили у компанії. 

Користувачі отримають «високошвидкісний інтернет з низькою затримкою у більшому радіусі». Фактично, система підключатиметься до більшої кількості супутників, що забезпечить безперервне з'єднання.

«Обладнання призначене для стаціонарної установки на вашому автомобілі та стійке до складних умов», – йдеться у повідомлення компанії.

Якщо ви будете використовувати термінал Starlink понад два місяці за межами своєї країни, доведеться здійснити перереєстрацію системи. 

Глобальний роумінг коштує 200 доларів на місяць. Він доступний лише з портативним обладнанням, яке коштує близько 600 доларів. Новий тариф зараз доступний для замовлення та використання на лише окремих ринках.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Після початку повномасштабного вторгнення росії засновник компанії SpaceX Ілон Маск запустив в Україні підтримку сервісу супутникового інтернету Starlink і надіслав термінали, які забезпечують зв’язок із супутниками.

Усі нормативні обмеження щодо використання Starlink на період воєнного часу скасували, тож наразі кожен охочий в Україні теоретично може встановити собі термінал і користуватися інтернетом від SpaceX.


Ми публікували детальний гайд із поясненнями про те, як працює Starlink, як цю систему використовують в Україні, наскільки реально зараз дістати термінал для особистого використання, як під’єднати Starlink, скільки це коштує й чи має взагалі сенс.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі