Видання Playboy перезапускають у вигляді цифрового журналу. Там публікуватимуть відібрані роботи авторів платформи Centerfold, яку Playboy розвиває з 2021 року і яка працює подібно до OnlyFans, пише Variety.

Тепер платформа буде інтегрована в структуру Playboy, від назви Centerfold відмовляться, повідомляє New York Post. Оновлена онлайн-версія має з’явитися наприкінці 2023 року.

Playboy перестала видавати друкований журнал у березні 2020 року, майже через 70 років після першого випуску.

Після перезапуску журнал Playboy буде спочатку доступний лише в онлайн-форматі, але згодом можуть відновити й друковану версію, додають у Variety.

На першу цифрову обкладинку, присвячену 70-річчю видання, потрапила американська модель і акторка Аманда Черні. Вона заробила понад $1 мільйон як авторка контенту Playboy за допомогою бета-версії платформи Centerfold.

Автори контенту на Centerfold можуть стягувати з користувачів щомісячну плату. Публікуватися на платформі Playboy можна буде лише після проходження відбору (на відміну від OnlyFans, де автором може стати будь-хто).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Американський чоловічий журнал Playboy заснували в Чикаго в 1953 році. Українська версія журналу виходила з 2005 року.

Після 24 лютого українська редакція Playboy випустила два спеціальні випуски, присвячені війні. Перший вийшов наприкінці березня в електронній версії. Другий випустили в травні й присвятили мистецтву під час війни. Кошти від продажів спрямовували на гуманітарну допомогу.

У вересні 2022-го співзасновник української версії видання повідомив, що компанія закриває офіс в Україні з 2023 року, однак пізніше центральний офіс Playboy відкликав своє рішення й продовжив дію ліцензії в Україні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі