Ukrainian Gastro Show проведуть в Києві 24 квітня, повідомив підприємець Андрій Скипʼян, який зараз служить у ЗСУ. 

Мета шоу, за словами організаторів, зробити українську кухню найвпізнаванішою у світі, розказати про багату історію та культуру країни, привернути увагу до самоідентичності нашої нації та єдності українців. А також поділитися досвідом роботи шефів у воєнний час та разом знайти кращі рішення.

Темою цього року обрали: «Коріння. Сила національної єдності». «Ми хочемо звернути увагу кухарів, рестораторів і світову громадськість на гастрономічне коріння нашої країни – нашу унікальну продуктову спадщину, багатогранну історію й наше успішне майбутнє з чудовими кулінарними талантами», – написав Андрій Скипʼян.

На Ukrainian Gastro Show 2023 головною темою всіх спікерів буде кулінарна історія України, сучасні підходи й гастрономічне майбутнє української кухні у світі. Усі виступи спікерів будуть сконцентровані навколо трьох тем – етнічна, продуктова й перспективна.

На заході представлять оригінальний артефакт трипільської культури й зерно, що зберіглося з тих часів і налічує близько 7 000 років до нашої ери. «Ну і, звісно, зберемося всі разом, щоб показати світу славетну історію й наше коріння», – додав підприємець.

Квитки за захід можна придбати за посиланням.  

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ukrainian Gastro Show – це подія для кухарів, рестораторів і тих, хто цікавиться гастрономією. Захід проводили у 2019, 2020, 2021 роках. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі