Магазин Jysk відкрили в ТРЦ «Караван Outlet».

У цьому магазині облаштували зону Outlet із великим вибором товарів для дому. З нагоди відкриття зробили знижки 70%, які діятимуть до 8 березня включно.

На касі також можна придбати наліпки й долучитися до збору коштів, щоб врятувати магнолії в Національному ботанічному саду імені Гришка. Усі кошти перерахують у благодійний фонд Peli can live.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Jysk – скандинавська мережа товарів і меблів для дому, яка «дарує атмосферу хʼюґе». Компанія належить до Lars Larsen Group. Наразі до групи Jysk входить більш ніж 3200 магазинів у 48 країнах світу.


Перший магазин Jysk в Україні відкрили у 2004 році. До початку повномасштабного вторгнення РФ у мережі планували відкрити 100-й магазин до кінця 2022 року.


Станом на 24 лютого 2022 року в Україні працювали 85 магазинів Jysk і будували ще 7 магазинів. На початку березня 2022 року данська мережа Jysk вирішила закрити всі магазини в Росії.

13 травня відновили роботу інтернет-магазину в Україні. З 1 червня компанія почала знову працювати в Бучі (Retail Park Bucha). Під час окупації магазин розграбували, винесли товар, пошкодили техніку й обладнання. Загальні збитки склали майже 8 мільйонів гривень. Загалом магазини мережі зараз не працюють лише на окупованих територіях і там, де зазнали суттєвих пошкоджень.


ТРЦ «Караван Outlet» розташований в Оболонському районі, за адресою вулиця Лугова, 12. У Києві ТРЦ відкрили у 2003 році, оновлений – у 2019 році. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі