Український косметичний бренд Inro і United24 випустили колекцію свічок, присвячену тимчасово окупованим містам. 

Кожна свічка присвячена українським містам: Донецьку, Луганську, Енергодару, Маріуполю, Мелітополю й Сімферополю. 

Свічка «Донецьк» пахне донецькими трояндами, у «Луганська» насичений аромат з деревно-трав’яними нотами. «Мелітополь»  з ароматом черешні, «Сімферополь»  морського узбережжя й кипарису. Свічка «Енергодар» має пряний аромат, а свічка «Маріуполь» поєднала увсобі запах сталі й моря.

На свічках вказані координати визначних місць: у Донецьку це «Донбас Арена», в Енергодарі  Запорізька АЕС, у Мелітополі  Арка визволителів, у Луганську  Соборна мечеть, у Сімферополі  Верховна Рада Автономної Республіки Крим, у Маріуполі  Донецький академічний обласний драматичний театр.

Ціна однієї свічки – 1000 гривень. Замовити можна за посиланням. Прибуток із продажу благодійних свічок перекажуть на відбудову України.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фандрейзингову платформу United24 запустили 5 травня в межах глобальної урядової ініціативи. Платформа призначена для збору коштів на підтримку України. Тут кожен може надіслати пожертву в один клік й отримати звітність про використання коштів від профільних міністерств. Детальніше про те, як працює платформа, розповідали тут.

За перші пів року роботи платформа зібрала понад 217 мільйонів доларів на підтримку України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі