Громадська організація «Відчуй» збирає на придбання пристроїв для захисту органів слуху українських військових.

Планують закупити індивідуальні тактичні звукові фільтри – беруші, спеціально розроблені для військового використання. Вони надійно захищають від небезпечних піків шуму, наприклад від звуків пострілів, залпів артилерії, серії вибухів, розривів снарядів поряд, ударних хвиль й інших, водночас залишають можливість чути тих, хто поруч.

Громадська організація «Відчуй» та «Ощадбанк» розпочинають збір 100 мільйонів гривень для збереження слуху 125 000 українських військових.

«У межах слушної кампанії «Чуєш? Плюс. Плюс» за співпраці з «Ощадбанком» ми створили «Банк звуків України». Це своєрідне сховище з відкритим кодом зі стартовими 100 аудіозаписами мирного життя України й українців. Дуже рідні для кожного звуки, що викликають усмішку й світлу ностальгію», розповідають організатори збору.

Долучитися до збору на захисні звукові фільтри можна за посиланням

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Найпоширеніша травма під час війни – це контузія. Чим це може нашкодити? Як змінюються люди після таких ушкоджень? І як має відбуватися їхня реабілітація, розповідали в дев’ятому епізоді подкасту «Прийом». Читайте або слухайте за посиланням

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі