«Епіцентр» планує побудувати на місці зруйнованого ТЦ в Бучі новий енергозберігальний торговельно-розважальний центр. 

Це буде двоповерховий ТРЦ з торговою площею понад 60 000 квадратних метрів, і, за словами генерального директора Петра Михайлишина, аналогів йому немає в мережі. Загальна площа становитиме близько 100 000 квадратних метрів, що в понад упʼятеро більше за знищений ТЦ. 

«Розуміємо, що це більше соціальний, ніж комерційний проєкт. Але він дасть поштовх для відбудови регіону й, сподіваємося, поверне надію й упевненість людям, які тут живуть», – підкреслив Петро Михайлишин.

Окрім відділів, пов’язаних із будівництвом й облаштуванням осель, у цьому проєкті будуть реалізовані й інші торгові концепти компанії. Зокрема продуктовий магазин, аптека, косметично-парфумерний магазин, садовий центр, дитячий відділ й інші.

Частину торгових площ здадуть в оренду відомим українським і міжнародним операторам роздрібної торгівлі, розваг і громадського харчування. Також у ТЦ облаштують підземний паркінг, який слугуватиме як укриття. Будівлю одразу спроєктували з використанням джерел альтернативної енергії. Поруч планують облаштувати пішохідну зону й алею червоної калини. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У березні 2022 року торговельний центр «Епіцентр» росіяни знищили під час окупації Бучі. Колишній ТЦ «Епіцентр» мав площу 59 100 квадратних метрів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі