BetterMe створили благодійні спортивні сети для жінок. Увесь прибуток від продажу передадуть ГО «Землячки» на пошив військової форми для захисниць України.

До благодійної колекції ввійшли синьо-жовтий топ, лонгслів кольору хакі, а також комплект, який складається з легінсів і топа.

Вартість комплекта й топа в українських кольорах становить 58,75 долара. Лонгслів або спортивну куртку можна придбати додатково за 29,38 долара. У наявності є розміри від XS до 2XL.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


ГО «Землячки» займається допомогою жінкам-військовим, відправляє захисницям жіночу військову форму, яку шиє самостійно, амуніцію й жіночу гуманітарку на волонтерських засадах.

У січні «Землячки» запустили лінію з психологічної підтримки для українських захисниць. Індивідуальні консультації проходять в онлайн-режимі «з будь-якого окопу й позиції».


Для жінок-військових уперше в історії Збройних сил України створять уніфіковану військову форму. Розробленням форми займається проєкт Arm Women Now. Перші екземпляри такої форми представили в Києві 21 грудня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі