«Укрзалізниця» запускає у Києві «експрес для закоханих», він курсуватиме містом 14, 18 та 19 лютого. 

Обіцяють подорож «у новенькому вагоні, у купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка, який так само пригощає перших осіб дипломатичних рейсів».

Подорож навколо Києва триватиме 2,5 години, потяг відбуватиме із Центрального вокзалу і повертатиметься туди ж. 14 лютого відправлення буде о 18:56, а у вихідні, 18 та 19 лютого, о 12:56.

Квитки на рейс коштують 211 гривень, їх можна придбати лише у застосунку «Укрзалізниці» за запитом «Київ-Пасажирський» – «Київ-Романтичний».

Вечеря не входить до вартості квитка, із кожним замовником зв'язуватимуться додатково, щоб узгодити меню. Також на борту будуть доступні чай і десерти.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Відомі українці надсилатимуть привітання до Дня закоханих за донат у «Повернись живим». До 13 лютого можна замовити аудіопривітання (зокрема, персональне) для коханої людини від режисера Ахтема Сеітаблаєва, гурту Tvorchi, співачки Kola, лідерки гурту «Крихітка» Саші Кольцової, блогера Вадима Кириленка за внесок на ініціативу «Довгі РУКи ТрО».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі