Бізнес-центр Lukyanivka Work&Relax (LUWR), який будують з 2005-го навпроти станції метро «Лукʼянівська», запрацює вже восени, пише «Інтерфакс-Україна».

Спочатку там проведуть відновлювальні роботи, зокрема замінять вікна з 8 по 17 поверхи, які частково або повністю повибивало після ракетного обстрілу Києва ще в березні 2022-го. Роботи розпочнуть уже навесні 2023 року.

У компанії «Фенікс Груп», яка займається будівництвом, уже провели тендер на заміну вікон й обрали підрядника. Крім того, упродовж 2022 року завершили всі необхідні роботи з благоустрою, зовнішнього освітлення й підключення будівлі до електромереж ДТЕК.

Після заміни скляного фасаду «Фенікс Груп» планує почати роботу з повернення орендарів і залучення нових, розповів власник компанії Назар Бенч. За його словами, договори оренди були підписані на 60% площі бізнес-центру станом на 24 лютого 2022-го.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Бізнес-центр на вулиці Юрія Іллєнка, 2/10, який раніше називався «Лук’янівський» і «Топаз», почали зводити в грудні 2005 року на замовлення компанії «Артем», пише «Хмарочос». Головним архітектором проєкту став Вадим Жежерін (готель «Експрес», станція метро «Площа Льва Толстого»).

Комплекс планували відкрити ще у 2009 році, однак будівництво зупинили через брак коштів. У незавершеному стані будівля стояла до 2019 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: БЦ LUWR