Притулок для тварин «Бест Френдз» на Київщині відбудують за майже 2 мільйони гривень.

«Бест Френдз» розташований у селі Фасова Макарівського району області. За час повномасштабного вторгнення прихисток двічі постраждав від авіанальотів та артобстрілів з боку російських окупантів.

До в 24 лютого в притулку проживали понад 1300 тварин, наразі власники намагаються розмістити там близько 970 підопічних.

«Велика частина будівлі зруйнована, тому нових тварин наразі він приймати не може. Як виняток, притулок врятував понад двісті котиків та собачок, евакуйованих з Бахмута, Краматорська, Харківської області та Донецької області», – розповідають організатори ініціативи.

Гроші на реконструкцію надали в межах проєкту Tails Changes, який запустили Suziria Group і UAnimals. Крім реконструкції, Suziria Group та UAnimals планують запустити освітню програму для засновників притулків.

До оздоблення притулку «Бест Френдз» запрошують долучитися дизайнерів і художників, заявку можна заповнити до 18 лютого за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Платформа United24 запустила збір грошей на новий напрям «Відбудова України». Кошти збирають на відновлення 18 багатоквартирних будинків у Київській області: в Ірпені, Бородянці, Гостомелі й селах Бузове, Мила.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі