Головне управління розвідки просить міську владу Києва розірвати договір оренди земельної ділянки на Рибальському півострові, де будують житловий комплекс Oasis, пише «Економічна правда» з посиланням на лист очільника ГУР МО Кирила Буданова, який видання має в розпорядженні.

Будівництво просять припинити через географічну близькість майбутнього ЖК до ГУР Міноборони, що може нести загрозу держбезпеці України, цитують у виданні текст листа.

ЖК Oasis будує компанія ТОВ «Інтерстрой Груп», яка належить підсанкційному російському бізнесмену Павлу Фуксу. Персональні санкції на нього Рада нацбезпеки і оборони наклала в червні 2021-го.

У відповіді Кличка, пише «Економічна правда», ідеться про те, що розірвання договору в односторонньому порядку можливе лише за умови невиконання договору чи через рішення суду.

КМДА вже направила до Державної податкової служби лист із запитом щодо наявності чи відсутності заборгованості сплати платежів з орендної плати.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Кабмін України ввів обмеження на продаж квартир у новобудовах у всіх українських містах. Згідно з постановою, забудовник не може продати всі квартири в будинку, якщо його не введено в експлуатацію.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі