Перший український професійний паркур-центр Prokach перевезуть з Харкова до приміщення комʼюніті-центру Urban Camp Lviv.

Професійну залу для навчання подолання перешкод, фрірану й акробатики відкрили в Харкові у 2005 році. На третій місяць повномасштабної війни приміщення паркур-центру було зруйноване через влучання російської ракети поруч із будівлею.

Частину обладнання, що вціліло під час обстрілів, перевезуть з Харкова у Львів. Новий паркур-центр облаштують у великій залі Urban Camp Lviv.

Команда Street Culture планує перезапустити діяльність центру й відновити тренування з паркуру, акробатики та батуту. Це планують зробити на початку весни 2023-го.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Культурно-соціальний простір Urban Camp Lviv заснували команди проєктів Street Culture та Urban Reform та мережа молодіжних просторів «Твори!» У кемпі планують облаштувати внутрішній двір, публічний простір та івент-спейс. Основний акцент робитимуть на проведенні майстер-класів та заходів вуличних культур та креативних індустрій. Детальніше про простір ми розповідали за посиланням.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі