Соціально-культурний проєкт Music Ambassadors Tour проведуть в Україні. 

Цей проєкт покликаний залучити професіоналів музичної сфери з інших країн, щоб вони стали культурними амбасадорами України, мотивувати до збору коштів і надання допомоги українським волонтерським ініціативам й обговорити шляхи розвитку культурного життя в Україні, враховуючи реалії війни.

У межах Music Ambassadors Tour до України приїдуть організатори фестивалей і нічних подій з Європи, Канади, Грузії. Разом із благодійною ініціативою Music Saves UA вони відвідають Київщину, а також декілька міст на півдні України, зокрема гуманітарний штаб у Миколаєві. За їх участі також відбудеться дискусія щодо культурного життя в період війни 10 грудня в Києві та 13 грудня у Львові.

Серед спікерів – Емі Лейм (Великобританія) (online), Метью Грондін (Канада), Лайма Гекіна (Латвія), Давід Лежава (Грузія), Міхал Кащак (Словаччина), Звяд Гелбакхіані (Грузія), Логін Кочішкі (Північна Македонія), Хелен Сілдна (Естонія), Олександр Санченко (Україна), Чад Зоратлі (Україна).

Захід у Києві

Відбудеться 10 грудня у клубі Atlas. Початок заходу о 17:00. Обговорюватимуть креативно-розважальну й фестивально-клубну індустрії України в періоди кризи (COVID, безробіття, війна).

Вхід вільний, але за попередньою реєстрацією

Захід у Львові

Відбудеться 13 грудня в Пороховій вежі. Початок о 16:00.

Обговорюватимуть роботу з проблемними стейкхолдерами (аудиторія, сусіди, міська рада, партнери, артисти), комфортне нічне життя для всіх (забезпечення емоційного комфорту й фізичної безпеки для різної аудиторії й різних ситуацій у клубах і на фестивалях), нічне життя в Тбілісі після вторгнення, нічне життя під час війни в Ізраїлі й сучасні тенденції нічного життя в Лондоні.

Також потрібна попередня реєстрація

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Проєкт організований за участі Всеукраїнської асоціації музичних подій (UAME) і Night Ambassadors – організаторів івентів і вечірок. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі