Сервіс виклику авто Bolt і компанія Yasno запускають спільну акцію, щоб заохотити українців економити електроенергію. У грудні можна буде отримати знижку на поїздки в розмірі 100 гривень за фото з друзями при свічках.

«Завітати до друзів у гості або запросити їх до себе – це не лише привід гарно провести час, а й можливість заощадити електроенергію принаймні в одній оселі», – коментують організатори.

Щоб отримати знижку, потрібно завітати в гості або запросити до себе друзів або рідних, зробити фото при свічках й опублікувати в Instagram. У дописі потрібно також позначити сторінки Bolt і Yasno.

Після цього в приватні повідомлення надішлють унікальний промокод, який можна буде одноразово застосувати під час замовлення поїздки. На акаунт надаватимуть один промокод упродовж усього періоду акції. 

Акція триватиме з 5 по 25 грудня по всій Україні.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську, Одесі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам'янець-Подільському й Трускавці.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Саша Самусевич