Супермаркет «Сільпо» поновив роботу на проспекті Будівельників, у звільненому від російських окупантів Херсоні.

З першого для роботи в магазині обіцяють «стелажну продукцію», яка не потребує дотримання температурного режиму, свіжі фрукти й овочі. Свіжий хліб також буде, але поки що не з пекарні «Сільпо».

Додатково планують обладнати три «холодні» вітрини з молочною продукцією, ковбасними виробами й тортиками.

Звʼязок забезпечують за допомогою Starlink. Мережа Wi-Fi доступна для всіх гостей «Сільпо», також у супермаркеті можна за потреби підзарядити електронні пристрої. «Коли приїдуть замовлені нами генератори в Україну, тоді зможемо посилити заряд і наших магазинів», – зазначають у «Сільпо».

«Ми дочекалися, поки «Сільпо» перевірять сапери ЗСУ. Через постійні обстріли це зайняло кілька днів», – розповідають у «Сільпо». Супермаркет на проспекті Будівельників не працює з кінця квітня. За цей час росіяни розграбували обладнання: коптильню для риби, ваги, самокаси.

Незабаром планують відкрити й «Сільпо» в ЦУМі, що на вулиці Ушакова, 49. Там встановлять потужніший генератор, завдяки чому буде більший вибір молочної продукції, м’ясних і ковбасних виробів, солодощів.

Там також буде кавʼярня, кулінарія й пекарня. Планують запустити піч для піци.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У червні окупанти переробили херсонський супермаркет «Сільпо» на магазин російської мережі «Сытный маркет».

Дизайн інтер’єру «Сільпо» був присвячений українським митцям-аматорам, а головним натхненням стала творчість художниці Поліни Райко, яка народилася в Херсонській області.


У квітні 2022 року «Сільпо» відновив роботу 18 супермаркетів у Києві й області, Сумах, Чернігові та Харкові.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: «Сільпо»