ТРЦ Ocean Plaza офіційно запрацює з вівторка, 22 листопада. «Магазини, фудкорт, ресторани й кінотеатр повертаються до роботи», – повідомили на сторінці Facebook торгово-розважального центру.

ТРЦ працюватиме до 21:00. Торгова галерея працюватиме з 10:00, гіпермаркет «Ашан» з 8:30, а кінотеатр Cinema Citi – з 10:00. Повний список магазинів, які працюватимуть, публікуватимуть у соцмережах ТРЦ.

Також у ТРЦ запевнили, що мають потрібне обладнання для забезпечення «безперебійної роботи центру» під час відключень електроенергії.

Під час повітряних тривог Ocean Plaza не працюватиме, найближче укриття – станція метро «Либідська».

Після початку повномасштабного вторгнення Росії торговельний центр залишався закритим. Згодом, за даними Асоціації ритейлерів, на нульовому поверсі відкрився супермаркет «Ашан» і ще декілька магазинів («Алло Max», MasterZoo й декілька острівків).

У липні мережа супермаркетів «Ашан» із посиланням на адміністрацію торгового центру повідомили, що ТРЦ припиняє роботу. Після цього ТРЦ Ocean Plaza планували знову відкрити в серпні, а потім – у жовтні.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


За даними Forbes, в Офісі президента думають, яким способом можна націоналізувати торговельний центр. В ОП нібито розглядають кілька варіантів. Один із них – передача російської частки за рішенням суду в управління Фонду держмайна або її продаж. Другий варіант – тристороння угода між усіма власниками про продаж компанії.

На початку серпня ТРЦ Ocean Plaza передали в Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Агентство отримало арештовані корпоративні права підприємства на понад 350 мільйонів гривень.

Більш детально про ситуацію довкола ТРЦ Ocean Plaza ми розповідали ТУТ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі