ТРЦ Ocean Plaza в Києві має відновити роботу з 22 листопада, ідеться в повідомленні до орендарів, яке є в розпорядженні Forbes.

Орендарів просять підготувати приміщення до цієї дати. Про порядок ввезезення чи вивезення товару чи проведення робіт обіцяють повідомити додатково.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії торговельний центр залишався закритим. Згодом, за даними Асоціації ритейлерів, на нульовому поверсі відкрився супермаркет «Ашан» і ще декілька магазинів («Алло Max», MasterZoo й декілька острівків).

У липні мережа супермаркетів «Ашан» із посиланням на адміністрацію торгового центру повідомили, що ТРЦ припиняє роботу. Після цього ТРЦ Ocean Plaza планували знову відкрити в серпні, а потім – у жовтні.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


За даними Forbes, в Офісі президента думають, яким способом можна націоналізувати торговельний центр. В ОП нібито розглядають кілька варіантів. Один із них – передача російської частки за рішенням суду в управління Фонду держмайна або її продаж. Другий варіант – тристороння угода між усіма власниками про продаж компанії.

На початку серпня ТРЦ Ocean Plaza передали в Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Агентство отримало арештовані корпоративні права підприємства на понад 350 мільйонів гривень.

Більш детально про ситуацію довкола ТРЦ Ocean Plaza ми розповідали ТУТ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі