700 стипендій для навчання IT на платформі Prometheus нададуть українцям, які постраждали від війни в Україні. 

Це курси, створені під кураторством айтівців з українських компаній GlobalLogic, Ciklum і SoftServe. Найкращі випускники зможуть пройти співбесіди й продовжити з ними співпрацю.

На вибір є чотири програми: фронтенд від Ciklum, тестування вебпродуктів від GlobalLogic, автоматичне тестування програмного забезпечення від GlobalLogic і створення вебдодатків на Ruby від SoftServe.

Заявку на отримання стипендії можна подати після першого тижня навчання на одному з чотирьох курсів і заповнити до 4 листопада анкету за цим посиланням. Стипендіатів повідомлять про зарахування до 9 листопада включно.

Хто може взяти участь:

  • українські жінки, які постраждали від війни;
  • українці й українки, які виїхали з тимчасово окупованих територій і були зареєстровані там до 24 лютого;
  • українці й українки, які отримали статус ВПО чи право тимчасового захисту за кордоном України після початку вторгнення;
  • військовослужбовці, які беруть участь у війні чи були учасниками АТО/ООС, а також члени їхніх сімей.

Постраждалі від війни, які не ввійшли до вказаних категорій, також можуть подати заявку – таких слухачів зарахують за умови наявності вільних місць.

Проєкт реалізують за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та WNISEF.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


IT єдина галузь української економіки, яка зросла в першому півріччі 2022 року. Кожен десятий абітурієнт хоче стати айтівцем, ідеться в дослідженні IT-компанії GlobalLogic.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі