На Стіні Пам’яті загиблих у російсько-українській війні, що на мурах Михайлівського монастиря, до кінця тижня з’явиться нова секція. Туди можна буде прикріпити фото загиблого героя самостійно, повідомляє видання «Вечірній Київ» із посиланням на організаторів.

Фото має бути заламіноване й не більше 10–15 сантиметрів у висоту. Світлини радять розміщувати з прізвищем, ім’ям і по батькові, датами народження й загибелі, а також званням і найменуванням підрозділу, у якому служив/-ла загиблий або загибла.

Фото треба прикріплювати на двосторонній скотч упритул до краю секції або до світлини, яка вже закріплена на стіні. Коли секція буде заповнена, волонтери розмістять на мурі нову порожню основу під фото.

Після завершення війни організатори планують переформатувати Стіну. Дані зі світлин, які люди розмістять самостійно, увійдуть до бази даних і будуть використані в новій концепції.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Агенція «Або» створила платформу «Меморіал: вбиті росією» для збереження пам’яті про загиблих українців. Там збирають історії цивільних, які загинули внаслідок війни з РФ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка й фото: вікіпедія