Українська компанія Delfast представила нову модель електробайка – Delfast California. Вона має запас ходу 160 кілометрів та може розвивати швидкість до 45 кілометрів на годину.

Байк має двигун потужністю 750 ват, заряджати його потрібно упродовж чотирьох годин. На одному заряді можна проїхати до 160 кілометрів, якщо рухатися зі швидкістю близько 30 кілометрів на годину, пишуть розробники.

Електробайк підключається до додатка, за допомогою якого можна відстежувати місцезнаходження байка, налаштовувати автоматичне знерухомлення та сигналізацію.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Delfast – це українська компанія, яка займається виробництвом електровелосипедів, рекордсменів Книги рекордів Гіннеса за найбільшим запасом ходу на одному заряді, і продає їх у більш ніж 40 країнах світу. Наприклад, на електробайках Delfast їздять поліцейські в Мексиці.

Стартап Delfast з'явився у вересні 2017 року, елекробайк за добу зібрав 46 000 доларів на Kickstarter. У 2020-му компанія запустила у продаж триколісний електровелосипед Delfast Trike, а влітку 2021-го Delfast отримала права на торгову марку «Днепр» і почала розробку електромотоцикла на його основі.

На електробайках від Delfast ЗСУ перевозять ракетні системи NLAW. Байки використовують для виїздів із метою аеророзвідки та для роботи по ворожій бронетехніці.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі