КП «Київкомунсервіс» просить киян повідомляти про великогабаритні відходи біля будинків.

Це відходи більше 50х50х50 сантиметрів, які через свої розміри не поміщаються у звичайні контейнери обємом 1,1 квадратного метра чи інші контейнери. Таке сміття можуть складати на контейнерних майданчиках.

Це старі меблі, матраци, килими, деяка побутова техніка, валізи, зняті під час ремонту квартир старі двері, вікна, лінолеум, унітази, інша сантехніка тощо. Водночас будівельні відходи й відпрацьовані автомобільні шини не належать до побутових відходів.

Якщо плануєте викинути велику кількість великогабаритних відходів, можна заздалегідь спланувати вивезення сміття, заповнивши форму на сайті «Київкомунсервісу». Також можна написати в чат, або повідомити в месенджер, або чат-бот у Telegram.

У «Київкомунсервісі» наголошують, що послуга з вивезення великогабаритних відходів має окремо встановлений тариф, який включає оплату праці робітникам, що завантажують відходи до автомобілів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Через підвищення цін на пальне в Києві зростуть ціни на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Тарифи на інші послуги в Києві змінювати поки не планують.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі