«Укрзалізниця» хоче оновити вбиральні й запустила для цього пілотний проєкт у двох потягах.

Замість кускового мила в потягах встановили автоматичні дозатори для пінки, замінили туалетний папір і зробили для нього нові тримачі. Також додали дозатори для паперових рушників і забезпечили вбиральні одноразовими накладками на унітази.

Крім того, будуть доступні гігієнічні набори з одноразовими капцями, вологими й сухими серветками, зубною щіткою й пастою та гребінцем для волосся. Такі набори будуть включені у вартість квитка для вагонів класу «люкс», а інші категорії пасажирів зможуть придбати їх у провідника.

Вагони з такими вбиральнями будуть у потягах №75/76 Кривий Ріг – Київ і «Потязі до перемоги», який курсує із Запоріжжя до Львова й назад (№31/32). Пасажири цих потягів можуть залишити відгуки щодо оновлених вбиралень, відсканувавши QR-коди в потягах.

«Ми вирішили, що кожен український пасажир вартий рівня сервісу, який ми пропонуємо для перевезень європейських дипломатів. Тож починаємо поступовий перехід на нові стандарти якісного обслуговування пасажирів у потягах «Укрзалізниці», – коментує перевізник.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Потяг до перемоги» запустили на маршрут напередодні Дня Незалежності. Це спільна ініціатива «Укрзалізниці», комунікаційної агенції Gres Todorchuk і сучасних українських митців під кураторством Каті Тейлор.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі